magyar | english

Felhívás - Specializációválasztás

2020. ÁPRILIS 17. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatónk!

 

Tájékoztatásul közlöm, hogy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán a specializációválasztási eljárás 2020. április 20. 07:00 órától 2020. április 26. 23:00 óráig tart.

A specializációválasztási eljárásban minden arra jogosult hallgató köteles részt venni.


A specializációválasztási eljárás során a hallgatónak meg kell határoznia az adott alapképzési szakon valamennyi specializáció közül, hogy milyen rangsort kíván kialakítani.

 

A specializációválasztásban az alábbi alapképzési szakok hallgatói érintettek:

  • orvosi diagnosztikai analitikus alapképzési szak levelező munkarend
  • orvosi diagnosztikai analitikus alapképzési szak nappali munkarend
  • egészségügyi szervező alapképzési szak nappali munkarend

 

Az eljárás során az e-mailben és Neptun üzenet mellékleteként megkapott nyomtatványt
szíveskedjen kitölteni és a kitöltött, aláírt, kinyomtatott nyilatkozatot beszkennelve, valamint postai úton szíveskedjen a Tanulmányi Osztály részére visszaküldeni. A specializációválasztási eljárásban való részvétele a beküldött nyilatkozattal válik érvényessé.

 

A szkennelt verziót a kitöltést követően a neptun@etk.pte.hu mailcímre szíveskedjen megküldeni, legkésőbb 2020. április 26. 24:00-ig.

 

Az aláírt nyilatkozatának legkésőbb 2020. április 29-ig a kari Tanulmányi Osztály (7621 Pécs, Várady A. u. 4.) címére kell beérkeznie. Amennyiben ez nem történik meg, a specializációválasztási eljárásban való részvétele érvényét veszti.

 

Továbbá felhívom szíves figyelmüket, hogy a Kar az adott specializációt minimálisan 15, a specializációt választó és a specializációválasztási eljárásban meghatározott követelményeket teljesítő hallgató megléte esetében indítja el. A minimális indítási létszámtól a Kar egyedi döntéssel a kari kapacitások figyelembevételével eltérhet.

 

A specializációválasztási eljárás során felmerülő problémáit a neptun@etk.pte.hu email címre jelezheti.

 

Közreműködésüket előzetesen is megköszönve,
tisztelettel:

Pécs, 2020. április. 17.

Dr. KOVÁCS Árpád sk.
oktatási dékánhelyettes