magyar | english

JÓTÉKONYSÁGI ADOMÁNYGYŰJTÉS AZ EGÉSZSÉGTUDOMÁNY JÖVŐJÉÉRT - Együtt többek vagyunk!

2023. NOVERMBER 6. Hírek Kari hírek

JÓTÉKONYSÁGI ADOMÁNYGYŰJTÉS AZ EGÉSZSÉGTUDOMÁNY JÖVŐJÉÉRT - Együtt többek vagyunk!

A PTE Egészségtudományi Kar és az EgészségtudományÉRT Alapítvány jótékonysági gyűjtést szervez. A gyűjtési akció fő küldetése, hogy segítse a magyar egészségügyi ellátórendszer szakember utánpótlását.

Jelenlegi célunk olyan szülési szimulátor beszerzése, mely alkalmas a normál és szövődményes szülés szimulációjára.

Az alapítvány arra törekszik, hogy javítsa az egészségtudományi képzések minőségét és segítse a korszerű felsőoktatás biztosítását. Az ehhez szükséges infrastrukturális és emberi erőforrások fejlesztéséhez azonban szükség van a támogatásra.

Az alapítvány célja a lakosság egészségi állapotának javítása, megőrzése oly módon, hogy az ellátásukban részt vevő egyetemi (BSc és MSc) végzettségű egészségtudományi szakemberek képzésének minőségét javítani célzó tevékenységeket támogatja, az ilyen irányú közép- és felsőfokú képzéseken résztvevő tanulók és hallgatók esélyegyenlőségét elősegíti, az ismeretek elsajátításához és azok korszerűségéhez, naprakészségéhez hozzájárul.

Bármilyen összegű támogatás nagyban hozzájárulhat az egészségtudományi képzések minőségének javításához, és a korszerű felsőoktatás előmozdításához.

Azoknak, akik szeretnének részt venni ebben az ügyben és hozzájárulni a jövő generációjának fejlesztéséhez, illetve egészségének megóvásához és fontos számukra ez az ügy, szeretnénk meghívni 2023. december 12-én, kedden 17:30 órai kezdettel egy különleges adventi koncertre, mint köszönet és elismerés a támogatásért.

Minden felajánlás számít, és minden egyes támogatóval együtt egyre közelebb kerülünk ahhoz a világhoz, ahol az egészségtudományi oktatás magas szinten és könnyen elérhető válik.

Adatvédelmi nyilatkozat

Támogatás bankkártyás fizetési lehetőséggel: https://egyutt.etert.hu

Együtt tehetünk a jövő egészségesebb generációiért!

Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét a PTE Egészségtudományi Kar és az EgészségtudományÉRT Alapítvány közös szervezésében 2023. december 13-án, első ízben megrendezésre kerülő A női egészség megőrzése serdülő és fiatal felnőttkorban elnevezésű konferenciájára.

A konferencia első felében, melyre kizárólag orvos- és egészségtudományi szakembereket várunk, országos elismertséggel bíró szakemberek osztják meg tudásukat. Az Egészségügyi szakdolgozók szabadon választható továbbképzési pontokat szerezhetnek a szakmai programon való részvétellel (nyilvántartási szám: SZTK-A-53986/2023). Szakorvosok továbbképzési akkreditációja folyamatban van.

Délután döntően a laikus lakosságnak, különösen a fiatal nőknek szóló programsorozaton vehetnek részt az érdeklődők, ahol rövidebb előadások és ismeretterjesztő állomások lesznek, melyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

További részletek: https://egeszsegtudomanyert.hu/konferencia-2023/

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

PTE Egészségtudományi Kar

EgészségtudományÉRT Alapítvány