magyar | english

Elkötelezett munka az egészségügy fejlődéséért

2023. NOVEMBER 27. Hírek Kari hírek

Batthyány-Strattmann László és Hőgyes Endre munkásságát méltatta dr. Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára október 30-án a minisztériumban tartott ünnepségen, ahol Pro Santitate díjakat és miniszteri okleveleket adott át azoknak a szakembereknek, akik kimagasló szakmai tevékenységükkel nap mint nap hozzájárulnak az egészségügy szakszerű és hatékony működéséhez. Takács Péter köszöntőjében úgy fogalmazott, az ünnepen Batthyány-Strattmann László és Hőgyes Endre szellemiségének örököseit ismerik el, azokat az egészségügyben dolgozókat, akik az ő példájukat követve egy élet elkötelezett munkáját tették a magyar egészségügy fejlődésébe, a betegek gyógyításába, a társadalom egészségébe.
 

Büszkék vagyunk arra, hogy Karunk Emeritus Professzora, Prof. Dr. Sulyok Endre Professzor Úr Hőgyes Endre díjat vehetett át a minisztériumban tartott ünnepség keretében!
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter az orvostudományi kutatás területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége, orvos-szakmai életműve elismeréséül Hőgyes Endre születésnapja alkalmából Hőgyes Endre-díjat adományozott és egyben jutalomban részesítette:
 

PROF. EMERITUS DR. SULYOK ENDRÉT, a Pécsi Tudományegyetem Humán Reprodukciós Nemzeti Laboratórium kutatóprofesszorát.a

 

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Batthyány-Strattmann László születésnapja alkalmából Pro Sanitate díjat adományozott és egyben jutalomban részesítette: 

DR. HOCK MÁRTÁT, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Fizioterápiás és Sporttudományi Intézet Klinikai Szakgyógytorna és Mozgásrehabilitációs Tanszék egyetemi docensét.

 

Az elismerésekhez gratulálunk!

Forrás: https://univpecs.com/egyetemi_elet/elkotelezett_munka_az_egeszsegugy_fejlodeseert