magyar | english

III. Sporttudományi Konferencia

2020. SZEPTEMBER 25.
9:00-13:45

A Sporttudományi Konferencia 2018-ben indult útjára a Cserepka Iskola, valamint a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának szervezésében hagyományteremtő jelleggel.


A Cserepka Iskolában és jogelőd intézményeiben is mindig kiemelt helyen szerepelt a sport, valamint a sporttehetségek gondozása. Ennek, a mindkét intézmény által prioritásként kezelt területnek a gyümölcseként rendezik meg minden év őszén ezt a sportszakmai programot. Az érdeklődők a sporttudományhoz köthető előadásokat hallgathatnak, melyek többek között a prevenció, a tehetséggondozás, a kiválasztás, jó gyakorlatok és egészségnevelés témaköréhez kapcsolódnak. E mellett kiemelt szerepet kap a két intézmény együttműködése eredményeinek közös, a sport területén végzett kutatások programjainak bemutatása is.

 

Idén a konferencia – a korábbi évektől eltérően - a felelősségteljes magatartás jegyében kizárólag ONLINE kerül megrendezésre 2020.09.25-én (pénteken) 9.00-13.45h között.

Bővebb információ, program és absztraktkötet elérhető a konferencia honlapján: http://www.sporttudomanyikonferencia.hu/

 

A konferencia ingyenes, előzetes regisztráció nélkül online látogatható az alábbi webcímen:

http://www.sporttudomanyikonferencia.hu/live/

 

Kapcsolattartó személyek:

Derdák Mercedes - Cserepka János Magyar-Angol Két tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Sportiskola Technikum, Szakgimnázium és Szakképző Iskola, igazgatóhelyettes; +36(70)326 84 85; derdak.mercedes@cserepkasuli.hu

Dr. Morvay-Sey Kata, Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Kar, egyetemi adjunktus +36(20)9140976, kata.sey@etk.pte.hu