magyar | english

Vöröskereszt elismerés

2021. JÚNIUS 28. Hírek Kari hírek

Az idén 140 éves humanitárius szervezet június 25-én Esztergomban rendezte meg a Vöröskereszt és Vörösfélhold Világnapi rendezvényét, melyen a kerek évfordulóról is megemlékeztek.

 

A rendezvény keretein belül Dr. Göndöcs Zsigmond, a Magyar Vöröskereszt elnöke több mint 100 elismerést adott át a szervezet adományozóinak, munkatársainak, tagjainak és önkénteseinek az elmúlt egy évben végzett munkájukért, valamint a COVID-19 kapcsán tanúsított helytállásukért. Az alkalom egyben lehetőséget kínált arra, hogy több mint egy év után személyesen is találkozhassanak a humanitárius eszme támogatói és a vöröskeresztes segítők.

 

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége Dr. Bánfai Bálint, karunk adjunktusa részére az elsősegélynyújtás népszerűsítése területén végzett tevékenységéért Ezüst Emlékérmet adományozott.

A kitüntettek teljes listája elérhető: https://voroskereszt.hu/hirek/tobb-mint-szazan-vehettek-at-elismerest-a-magyar-voroskereszt-unnepi-esemenyen/?fbclid=IwAR00KERO4CgVyEkTPhUtHT5LsqlEVu9Uj8PMXO2K3g6qVnSjrShq2IseRFg

 

Az elismeréshez szívből gratulálunk!