magyar | english

SPECIALIZÁCIÓVÁLASZTÁSI ELJÁRÁS

2022. OKRÓBER 6. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatónk!

Tájékoztatásul közlöm, hogy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán a specializációválasztási eljárás  2022. október 10. 08:00 órától 2022. október 14. 23:00 óráig tart.

A specializációválasztási eljárásban minden arra jogosult hallgató köteles részt venni. 

Az eljárás során a hallgatónak meg kell határoznia az adott szakon valamennyi specializáció közül, hogy milyen rangsort kíván kialakítani.

A specializációválasztásban az alábbi szakok hallgatói érintettek:

  • orvosi diagnosztikai analitikus felsőfokú szakképzési szak levelező munkarend 
  • népegészségügyi mesterképzési szak levelező munkarend 

Az eljárás során a hallgató az e-mailben megkapott nyilatkozaton történő egyértelmű, számmal eszközölt rangsorolással hajtja végre a választást.

A specializációválasztási eljárásban való részvétel a kinyomtatott, aláírt és a Tanulmányi Osztály részére beküldött nyilatkozattal válik érvényessé.

Felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben az aláírt nyilatkozata legkésőbb 2022. október 20-ig a kari Tanulmányi Osztály (7621 Pécs, Szepesy I.. u. 1-3) részére nem érkezik be, a specializációválasztási eljárásban való részvétele érvényé veszti. 

A saját kézzel aláírt, és beszkennelt, vagy befotózott nyilatkozatot e-mailben is meg kell küldeni a fenti határidőig az alábbi e-mailcímre is:

istvan.marosvolgyi@etk.pte.hu

Továbbá felhívom szíves figyelmüket, hogy a Kar az adott specializációt minimálisan 15, a specializációt választó és a specializácóválasztási eljárásban meghatározott követelményeket teljesítő hallgató megléte esetében indítja el. A minimális indítási létszámtól a Kar egyedi döntéssel a kari kapacitások figyelembevételével eltérhet.

A specializációválasztási eljárás során felmerülő problémáit a istvan.marosvolgyi@etk.pte.hu  email címre jelezheti.

Közreműködésüket előzetesen is megköszönve,

tisztelettel:

Pécs, 2022. október 7.


Dr. habil. VERZÁR Zsófia
oktatási dékánhelyettes