magyar | english

EIT Health Innoivation Day

2020. NOVEMBER 3.

Készen állsz a jövő megváltoztatására? A PTE-ÁOK Transzdiszciplináris Kutatások Intézete az EIT Health támogatásával fiatal magyar innovátorok jelentkezését várja!


Érdekel az innováció, az egészségügy és a saját vállalkozás lehetősége?

Akkor ott a helyed az idei EIT Health Innovation Days-en, melynek célja fiatal egyetemi hallgatók továbbképzése az egészségügy és az innováció területén Magyarországon és további 21 országban egyaránt.

 

Az i-Days-en valódi egészségügyi kihívásokkal találkozhattok majd, amelyeket multidiszciplináris csapatokban (1 csapat 4 fős lehet) kell megoldanotok. Az eseményen design thinking képzésen, pitch coaching-on vehettek részt, valamint találkozhattok páciensekkel és felhasználókkal, akik megosztják meglátásaikat és tapasztalataikat, ezzel is segítve titeket. Emellett inspiráló előadók, szakmai zsűri és induló vállalkozások képviselői vesznek részt az eseményen, akiktől saját példán keresztül hallhattok arról, hogyan kell egy induló egészségügyi vállalkozást sikeressé tenni.

 

Az eseményen való részvételhez nem szükséges előképzettség vagy háttértudás - a lelkesedés a fontos!

 

A 2020-as év challenge témája: „Gyerekeknek játékosan a diabéteszről: a mozgás örömének fontossága és szerepe a betegség megelőzésében. - Mi a teendőnk, ha az mégis bekövetkezik, hiszen kialakulása nem csak rajtunk múlik. Hogyan fogadjuk el beteg társainkat, s mit tehetünk értük?”

Az i-Days során három győztes csapatot hirdet a zsűri, az első helyezett pedig meghívót kap az EIT Health Innovation Days nyerteseknek szóló rendezvényére, ahol szakértői támogatással és útmutatással folytathatják ötletük továbbfejlesztését!

 

Jelentkezz a magyarországi i-Daysre, és indulj el az egészségügyi innovátorok útján!

 

Időpont és szervező:

  • Transzdiszciplináris Kutatások Intézete, Pécs: 2020. november 3.

 

Hogyan tudok jelentkezni?

Itt lehet regisztrálni a versenyre: https://alumni.eithealth.eu/events/40566/registration

További információ a programról: http://itdweb.hu/innovation-day-2020/