magyar | english

ÁEEK Ösztöndíj pályázat

2019. JANUÁR 4. Hírek Pályázatok

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ pályázatot hirdet az ápoló-, mentőtiszt-, védőnő-, dietetikus-, gyógytornász-fizioterapeuta-, szülésznő-, népegészségügyi ellenőr-, dentálhigiénikus-, egészségügyi szervező-, vagy orvosi diagnosztikai analitikus BSc szakképzésben résztvevő, nappali és levelező munkarendben tanulmányokat folytató hallgatók támogatására.


Az Ösztöndíj pályázati kiírása az alábbi linken érhető el. A pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap az alábbi linken lesz elérhető 2019. január 15-én 8 órától. A pályázati adatlap - regisztrációt követően - tölthető ki.

A pályázati adatlap kitöltésére 2019. január 15-én 8 órától van lehetőség.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázatok elsődleges bírálati szempontja a pályázatok elektronikus benyújtásának időpontja. Az egyes szakirányokon belül a bírálat sorrendjét az időbeliség (pályázat elektronikus benyújtásának időpontja) határozza meg.

 

A pályázatok benyújtásának határideje 2019. március 18.

 

A határidő jogvesztő, a leteltét követően benyújtott pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód.

 

Az előzetesen elektronikus úton kitöltött, kinyomtatott és aláírt pályázatot postai úton vagy személyesen, magyar nyelven lehet beküldeni a pályázatkezelő szervhez az alábbi címre:

 

Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Szakképzés Támogatási Főosztály
Levélcím: 1085 Budapest, Horánszky u. 24.

 

A postai úton is megküldendő pályázati adatlapok esetében a benyújtás határideje szempontjából a postára adás napja számít.

 

A pályázat személyesen benyújtható hétfőtől csütörtökig 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig az ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztályán, 1085 Budapest, Horánszky u. 24., fsz. 13-as iroda.

 

Tisztelettel:
Állami Egészségügyi Ellátó Központ