magyar | english

Ünnepek körüli munkarend 2019. December

2019. DECEMBER 6. Hírek Kari hírek

A decemberi ünnepek miatt a munkarend az alábbiak szerint alakul:

 

2019. december 7. (szombat) munkanap.

2019. december 14. (szombat) munkanap.


A kar vezetőségének döntése értelmében 2019. december 7-én és 14-én (szombaton) Pécsett és a képzési központokban is az adminisztratív kollégák esetében a munkaidő 12.00 óráig tart (amennyiben az az oktatást és a zárthelyi dolgozatok zavartalan lebonyolítását hátrányosan nem befolyásolja), az ezt követő időszakra a jelenléti ívben az IT (igazolt távollét) bejegyzést kérjük feltüntetni. 7-én a portaszolgálat a kar pécsi „A” épületében 19 óráig, a többi épületben 15 óráig üzemel, 14-én a portaszolgálat a kar pécsi épületeiben 15 óráig üzemel.

A takarító és portaszolgálatot teljesítő kollégák a munkavégzési rendjükről érdeklődjenek a munkahelyi vezetőiknél.

A karácsonyi ünnepek miatt az ETK épületeinek nyitvatartása és a dolgozók munkarendje a következőképpen alakul:

2020. január 1. (szerda) munkaszüneti nap

Az adminisztratív munkatársak részére 2019. december 20-án (péntek) 12 óráig tart a munkaidő, az ezt követő időszakra a jelenléti ívben az IT bejegyzést kérjük feltüntetni.

2019. december 20-án (pénteken) az ETK pécsi épületei 15:00 óráig tartanak nyitva, majd 2019. január 2-án (csütörtök) 7 órakor nyitnak ki ismét.

A kar oktató és oktatást segítő kollégái (a porta- és takarítószolgálat munkatársai kivételével) a fenti időszakban éves szabadságkeretük terhére kötelezően kiírt szabadságukat töltik.

A Laterum Kollégium (Pécs), valamint a képzési központok kollégiumként is funkcionáló épületei a fenti időszakban folyamatosan üzemelnek.

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

 

Üdvözlettel:

SZARKA Evelin
dékáni hivatalvezető