magyar | english

Kari Tudományos Diákköri Konferencia

2020. ÁPRILIS 30. Hírek Kari hírek

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar a XXVI. Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját online formában szervezi meg.

 

Időpont: 2020. május 20. szerda

 

Platform: MS Teams


Az Absztrakt kötet letöltéséhez kérem kattintson ide.

 

A konferenciára 2020. május 11-én (hétfő) reggel 8:00 óráig lehet jelentkezni a konferencia regisztrációs felületén: https://konferencia.etk.pte.hu/tdk2020/login.php

 

Az absztraktok elbírálásának határideje: 2020. május 12. 24:00 óra

 

Az absztraktot feltöltők részére 5000 Ft ösztöndíj adható (a szükséges űrlapot minden regisztráló részére a regisztrációs rendszer zárását követően a szervezők e-mailen megküldik a pályázati kiírással együtt).

 

Felhívjuk szíves figyelmüket a kari Tudományos Diákköri Konferencián szekciónként az I-III. helyezett bemutatkozása automatikusan jeles érdemjeggyel szakdolgozat védésként elfogadásra kerül. Ezen felül tervezzük, hogy további díjazott hallgatók részére is biztosítjuk a konferenciaszereplés védésként történő elfogadás, melynek részletei kidolgozás alatt állnak.

 

Eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

 

Prof. dr. FIGLER Mária
egyetemi tanár,
tudományos  és minőségbiztosítási dékáni megbízott,
kari TDK elnök

 

Dr. habil. OLÁH András
egyetemi docens,
dékán

 

Kedves Hallgatóink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy aki előadja a szakdolgozati témáját a XXVI. Kari Tudományos Diákköri Konferencián annak nem kell megvédenie a szakdolgozatát a záróvizsgán, melynek részleteiről a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat fog rendelkezni!

 

 

A rendezvényt az Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Tehetségprogramja (NTP-HHTDK-19-0050) és az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 számú, „Az orvos-, egészségtudományi és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése” című projekt támogatja.