magyar | english

FESZ Kongresszus Harkány

2019. AUGUSZTUS 9. Hírek Kari hírek

A gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó egészségügyi szolgáltatók országos szervezete, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) 2019. szeptember 20-22. között Harkányban rendezi meg XIX. szakmai Kongresszusát, melynek címe „Az egészségügyi és szociális ellátást támogató eszközök"


A konferencia megnyitóját követően a mozgássérült emberek érdekeit képviselő szervezet és a Nemzeti Betegfórum képviselői mellett az szakápoló és háziorvos szakemberek beszélnek a segédeszköz használatára szoruló betegektől érkező visszajelzéseik alapján arról, hogy Mit kíván a magyar beteg? A következő szekcióban a szociális és az egészségügyi tárcák képviselői, a segédeszköz ellátást finanszírozó biztosító valamint az AEEK szakértőinek részvételével kerekasztal beszélgetést szervezünk. A megbeszélésen az egészségpolitikai célok, finanszírozási lehetőségek és az eszközök kiszolgálását végző szakemberek javaslatai mellett jelenik meg az ellátottak igénye.

A segédeszköz gyártó és forgalmazó szakmát kiemelten foglalkoztató téma, a szakképzés jövője.

 A szombati Szakképzés 4.0 című blokkban a felsőfokú oktatás és a szakképzés vezetői tartanak előadásokat. A rendezvény végén, de nem utolsó sorban az okos gyógyászati segédeszközökről, az EU Orvostechnikai eszköz rendelete az MDR és a minőségbiztosítás szabályairól tájékoztatják előadóink a rendezvény résztvevőit.

A korábbi évekhez hasonlóan a kongresszus programja pontszerző továbbképzés.

A továbbképzés a gyermek és felnőtt ápolás és gondozás ● általános és elektrofiziológiai asszisztencia ● gyógyszertári ellátás ● mozgás és fizioterápia ● egészségügyi menedzsment ● és a rehabilitáció szakmacsoportok szakdolgozói részére pontszerző.

A rendezvényt támogató segédeszköz gyártók, importőrök és nagykereskedők kiállítói rendezvény idején nyílt kiállítói területen bemutatják a Magyarországon beszerezhető gyógyászati- ápolási segédeszközöket és termékújdonságokat. Több kiállító partner akciós árakat biztosít a FESZ Kongresszusán történő rendelésekre.  

 

FAKULTATÍV, SZABADIDŐS PROGRAMOK:

A rendezvénynek helyt adó Dráva Hotel Thermal Resort**** színvonalas konferencia terme melletti wellness részleg, a családtagoknak kínál remek lehetőséget a kikapcsolódásra. Hagyományos, herbál és talp masszázsok és különféle testkezelések várják a vendégeket. A Dráva-menti vidék történelmi és kulturális értékekben, néprajzi hagyományokban, természeti szépségekben gazdag. A Harka legendában is említett Villányi borvidék a Duna-Dráva Nemzeti Park, a Siklósi vár és a török emlékek méltán ismertek Európa-szerte. A térség turisztikai látványosságai lehetőséget nyújtanak az aktív kikapcsolódásra is.  

Péntek estére borvacsorát szervezünk a Villány főutcai pincesorán egy hajdani présházból kialakított vendégházba. A borkóstoló mellé kemencében sült húsok, csülök, kacsa és csibecombok várják a résztvevőket.

A szombati gálavacsora alatt élőzenei műsorral készülünk, folytatjuk tavalyi kongresszuson nagy sikert aratott csapatépítő játékot, melynek segítségével a résztvevők szert tehetnek új ismeretségekre, új üzleti partnerekre. Vacsora után, profi DJ fog gondoskodni a megfelelő hangulatról éjszakába nyúlóan.

Vasárnap délelőtt wellness hosszabbításra, fakultatív szabadidős programként a Siklósi vár látogatására van lehetőség vezetett idegenvezetéssel.

Színvonalas szakmai programokkal, professzionális előadókkal és szórakoztató esti programokkal várjuk rendezvényünkön.

 

Dr. Margitai Barnabás
elnök

 

JELENTKEZÉS ITT

 

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Forgalmazók az Egészségért Szövetség munkatársaihoz az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefon: +36 1 428 0747
E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu

 

A szervezők az esetleges programváltoztatás jogát fenntartják.