magyar | english

Felhívás szakmai gyakorlatra 2019.

2019. FEBRUÁR 11. Hírek Kari hírek

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Orvosszakmai Igazgatóság Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ szakmai gyakorlati munkára várja a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar hallgatóit állandó és időszakos jelleggel.


A gyakorlat helye: 7624 Pécs Nyár u. 8. Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ

 

Feladatok: Az Ergoscope munkaszimulátor és az azzal összefüggő fizikális és mentális vizsgálatok előkészítése, a vizsgálatvezető munkájának támogatása, kapcsolattartás a vizsgálati alanyokkal.

 

Tájékoztató:

Ergoscope munkaszimulációs mérés

Az ErgoScope egy olyan munkaképesség vizsgáló rendszer, ahol a szimulált munkahelyek vannak létrehozva, és az egyes munkahelyeken a vizsgálandó személyeknek különböző feladatokat kell elvégezni a speciálisan kialakított mérőeszközök segítségével.

Elvárás, hogy a munkaképesség elbírálása objektív alapokra épülő összetett folyamat legyen, melyben a fizikális állapotmeghatározás mellett a pszichés-mentális tényezők is a vizsgálat tárgyait jelentik. A komplex vizsgálatok lehetőséget adnak egészségügyi és foglalkozási rizikófaktorok azonosítására, pszichometriai alapú állapotmeghatározásra.

 

 

Amennyiben a felhívás felkeltette érdeklődését kérem keressen minket a következő elérhetőségeken:

 

Holhos Fanni
PTE KK Orvosszakmai Igazgatóság
Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ
7624 Pécs Nyár u. 8.
Telefon: 72/507-544; 37544; 30/709-5315