magyar | english

Egy régi téma újra gondolva – meghívás a LázBarát programba!

2021. FEBRUÁR 25. Hírek Kari hírek

Adaptív kutatás keretében létrehozott döntéstámogató telefonos applikáció és webalapú kisokos széleskörű validációjához ajánljuk programunkat laikus felhasználóknak, orvosoknak, egészségügyi szakembereknek, hallgatóknak, kutatóknak.


Segítségével jelentősen csökkenthető az indokolatlan gyógyszerhasználat és szükségtelen konzultációk száma. Szem előtt tartva a biztonságos és jobb közérzettel járó gyógyulást.

A nehézzé vált egészségügyi ellátásban, ahol a betegek nehezebben jutnak el orvoshoz, különösen jó szolgálatot tesz a program. Besorolható vele a lázas gyermek állapotának súlyossága. Ezen felül megosztható és bármikor később is visszakereshető benne a korábbi betegség. Az alkalmazás otthoni és kórházi körülmények között is használható.

Kutatási témának, szakdolgozatnak is alkalmas. Szakmai partnerek: Pécsi Tudományegyetem, Országos Mentőszolgálat, Karolina Kórház Mosonmagyaróvár, Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete, Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet és Módszertani Igazgatósága, University Witten/Herdecke.

 

 

 

App Store és Google Play: FeverFriend 

www.LázBarát.hu          

mail: info@feverfriend.app

 

Kérdések és visszajelzések esetén állunk rendelkezésre.

Dr. Szőke Henrik PhD

mb. tanszékvezető adjunktus

henrik.szoke@etk.pte.hu