magyar | english

EFOP Konferencia 2019

2019. NOVEMBER 14. Hírek Egyetemi hírek

Tisztelt Érdeklődők!

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága nevében tisztelettel meghívom az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) éves konferenciájára, amelyre 2019. november 26-án, Pécsett kerül sor a Zsolnay Kulturális Negyed E78 épületében.


Az előző évhez hasonlóan rendezvényünk célja, hogy bemutassuk az EFOP és az európai uniós fejlesztéspolitika eredményeit és jó gyakorlatait Magyarországon. A résztvevők előadásokat hallhatnak majd a társadalmi felzárkózás, a felsőoktatás, valamint az egészségügy területéről, illetve kiállítás keretében további projektekkel is megismerkedhetnek.

 

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérem, hogy részvételi szándékukat 2019. november 21-ig jelezzék az alábbi linken: eutamogatas.emmi.gov.hu

 

A konferencia részletes programja, valamint a technikai információkat tartalmazó dokumentum IDE kattintva érhető el. Kérdés esetén forduljon bizalommal a konferencia szervezéséért felelős munkatársainkhoz az efopkommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen.

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!