magyar | english

Oklevélátadó Ünnepség 2019. március 22. (péntek) 11:00 óra

2019. március 22. (péntek)
11:00

Karunk következő Oklevélátadó Ünnepsége az Ápolás MSc hallgatók kivételével 2019. március 22-én (péntek) 11.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a PTE KTK Dr. Halassy-Nagy József Aulájában. (Pécs, Rákóczi út 80. bejárat a Jogász utca felől).


Az Ápolás MSc hallgatók részére április hónapban kerül megrendezésre az ünnepség.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Az avatandó hallgatók létszámának alakulása lehetővé tesz, hogy jelöltenként 3 vendéget hozhatnak magukkal a rendezvényre!

 

A jelöltek részére a talár kiosztásának, az oklevél kiadásával kapcsolatos adminisztráció lebonyolításának időpontja: 9.30 óra.

Főpróba: 10.15 óra

Kérjük valamennyi jelölt pontos megjelenését!

Dress code: A PTE vonatkozó szabályzatai alapján (PTE Kommunikációs és Magatartási Kódexe, Arculati Kézikönyv) az ünnepségen alkalomhoz illő ruházat viselése a jelöltek részére kötelező; hölgyeknek: kosztüm elől-hátul zárt alkalmi cipővel; uraknak: sötét öltöny, nyakkendő, fűzős sötét félcipő.

A jelöltek (avatottak) részére talár, sapka és a bojt (egyetem biztosítja), valamint fehér szövet kesztyű viselése az előírt. Az alkalmi öltözet viselése a talár alatt is elvárt.

Dress code letöltéséhez kérem kattintson ide.

Tekintettel a terem befogadóképességére, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelöltenként 2 vendéget hozhatnak a rendezvényre. 

További információ a tanulmányi ügyintézőktől kérhető.